Friday, April 25, 2008
The Unicorn

POSTING TIME~
Blog test~~~~~~ ^^
Was ask to do by eunice~~ hahaha~



1) At what age do you wish to marry?
Ans : I think b4 my wrinkles pop out.. LOL~


2) Study hard or play hard?
Ans : Both sounds reasonable ^^


3) Who is the person you trust the most?
Ans : Most? no one so far >.>


4) Do you think you have enough confidence?
Ans : Randomly at random times o_O


5) If you can have a dream to come true, what would it be?
Ans : Secret ~ shhhh~


6) Do you believe in seeing a rainbow after the rain?
Ans : Not really.. maybe by luck ^^


7) What is your goal for this year?
Ans : Get out from BPSS~~ HURRAY~ =)


8) Do you believe in eternity love?
Ans : I will make that come true~ =)


9) Have you broken someone's heart that he/she tried to commit suicide?
Ans : Nope but my heart's broken b4.. T-T


10) What feeling do you love the most?
Ans : Loved by someone i like ^^


11) What are the requirements that you wish from your other half?
Ans : Her smile that lighten my day ^^ dun tell u who ... Wuhahaha ^^


12) What feeling do you hate the most?
Ans : Hated by someone i like T-T


13) Do you cherish every single friendship of yours?
Ans : 'Lonely' is not an option.. Of course i do ~


14) Do you believe in GOD?
Ans : Yes.. No? Depends..


15) What do you think is the most important thing in your life?
Ans : My other half ^^


16) Who do you hope to be always there for you?
Ans : My other half no doubts ^^ i would do the same thing too =)


17) Whose your best friends?
Ans : I got no best friends.. Cuz they are all my brothers ^^ Hahaha


18) Who cares for you the most?
Ans : My parents.. But i hope she does too >.>


19) Describe the person who tagged you in 5 words
The mad,devoted gaara's wife.


20) -MAKE YOUR OWN QUESTION-
Qns : Does i love her?
Ans : OF COURSE~ From the very bottom of my heart i swear to god.. And this is the time i believe in GOD ~ ^^



the last ones is:
** Instructions:
Changed the last question (Question 20). And tag 8 people. List them out at the end of the post. Notify them in their cbox that they've been tagged. Whoever does the tag will have blessings from all I've tagged:

Lazy tagg.. so if u guys pass by my blog by chance.. pls look at it ^^

Thanks for ur cooperation =)

That's all folks ~

FULL STOP~

Labels:


&theUNICORN


MYSELF
Name:
SehWee AKA Tyson ^^
Age:
8Teen
eggHATCH:
010691
Nick:
VVeeVVee
Horoscope:
Gemini

DESIRE
Freedom
Rytheme
Jokes
Friends
Family
HATES
Accusations
Threatening
People who take for granted

TWINKLE STARS
-To love and be loved
-Go Hawaii and tokyo~ =D
-Learn japanese ^^
-New personal computer with GEFORCE graphic driver
-Good results and get promoted
-Memorable day of my life
-Music and Audio studies
-Dyed-Golden hair like last time
-2008 to be a better year! 2009 too! ^^
-Good O'lvl Results
-New Phone
-slim silver PSP!

&theRACE

070606
Adelina
Alina
Cheryl
Chibiis
Chunfei
Desmond
DJMichelle
Enhao
Eunice GAAra
Feon Mei
HWeeHoon
HuiNing
JANE Huang ^^
Jean Siaoyima
Jianwei
Junxian
JunYong
Kailing
Kaiting
Kaiwen
KeeNian
Liyee Dajieda
Louis
LT
Lynn
Michie LAOzhu!
Miinnn Mei
Sandy
Shuling SISter
Soohao(Longest Bro Ever)
WanJing Mei
Xinyi COUSIn
Xuelin
YanJun
Yeelin HPY
YeeJu
Yingyang
YongMing
Yunqing
Yyh LAOPA
&theVOICE




&theCALLING


sky chord ~otona ni naru kun he~ - Shion Tsuji
&theHISTORY

May 2007 June 2007 July 2007 August 2007 October 2007 November 2007 December 2007 January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 June 2009