Friday, June 6, 2008
The Unicorn

Snap by my mum during the first time i dyed my hair..
Sorry for late upload cuz jus notice that my mum kept in her handphone =.=






Hiiiiiiiiiiiii~~~~~

Post post post~

My blog won't die de..

Hahahaha~

Was tagged by this pair of 兄妹~

Chunfei and Jean >.>

Asked to do this quiz..

Well..Here it is~



1) If your lover betrayed you,what will your reaction be?

Ans : Stop kidding me~ that won't happen~ i trust my taste =.=



2) If you have a dream to come through,what will it be?

Ans : A dream that could never come true.. ^^



3) What will your dream wedding be like?

Ans : Depend on my future wife? hahahaha ^^



4) Are you confuse about what lies ahead of you?

Ans : My computer la~ i doing this quiz leh.. =.= Jus kidding.. I am very clear of wats ahead~



5) Whats your ideal lover like?

Ans : http://www.youtube.com/watch?v=WP1xgkt_u-g See it urself~
6) Which is more bless, loving someone or being loved by someone?

Ans : When both of you love each other.. is the best of all..thats wat i called ''bless''~ ^^



7) How long do you intend to wait for someone you really love?

Ans : Erm.. About 10cm.. LOL~ no la.. depends on how devoted i am..



8) If the person you secretly like is already attached, what would you do?

Ans : Bastard operation activated~ 开玩笑 la.. i would probably give up..but heart still leave space for the person..



9) Is there anything that make you unhappy these days?

Ans : Yes~ RONGSHE is the culprit~ He kept on giving me his punches but actually it was his paws ~sNIFF~ :(



10) Is being tagged fun?

Ans : I was tagged by 2 people.. u say leh?



11) How do you see yourself in 10 years time?

Ans : I guess no difference.. Cuz u can see my white hairs now.. =.=



12) Who are currently the most important person to you?

Ans : My parents~ no doubts ^^



13) What kind of person do you think the one who tagged you is?

Ans : One is a brother, another's a sister.. OH YA ~ and both with the surname Woon~ ^^



14) Would you rather be single and rich, or married but poor?

Ans : Money makes the world go round.. But Love makes the Universe Merry-Go-Round (Quote from myself)



15) Whats the first thing you do every morning?

Ans : Crap.. I am still sleeping.. Why not ask the rooster? They should know..



16) Would you give all in a relationship?

Ans : Yes of course~ Happiness is the most important..



17) If you fall in love with two person simultaneously, who would you pick?

Ans : Comeon~ if i fall in love with 2 person, they must be twin sister~~ =.= So jus 1 will do ^^



18) What type of friends do you like?

Ans : Not those i dun like :(



19) What type of friends do you dislike?

Ans : Not those i like :)



Eight people, please dont reject & dont break the rules

-Feon Mei

-Min Mei

-Shuling SISter

-YYH laopa

-Xuelin

-Junxian

-Eunice

-Alvin ( Heck care la~ no blog also tag ^^)



Please do the quiz~ I dun wan break rules.. i am a good boy ~ ^^

Hahahaha~

Anyway..Nowadays keep go school do D&T project..

So nothing much to post le..

Thats all~

FULL STOP~

Labels:


&theUNICORN


MYSELF
Name:
SehWee AKA Tyson ^^
Age:
8Teen
eggHATCH:
010691
Nick:
VVeeVVee
Horoscope:
Gemini

DESIRE
Freedom
Rytheme
Jokes
Friends
Family
HATES
Accusations
Threatening
People who take for granted

TWINKLE STARS
-To love and be loved
-Go Hawaii and tokyo~ =D
-Learn japanese ^^
-New personal computer with GEFORCE graphic driver
-Good results and get promoted
-Memorable day of my life
-Music and Audio studies
-Dyed-Golden hair like last time
-2008 to be a better year! 2009 too! ^^
-Good O'lvl Results
-New Phone
-slim silver PSP!

&theRACE

070606
Adelina
Alina
Cheryl
Chibiis
Chunfei
Desmond
DJMichelle
Enhao
Eunice GAAra
Feon Mei
HWeeHoon
HuiNing
JANE Huang ^^
Jean Siaoyima
Jianwei
Junxian
JunYong
Kailing
Kaiting
Kaiwen
KeeNian
Liyee Dajieda
Louis
LT
Lynn
Michie LAOzhu!
Miinnn Mei
Sandy
Shuling SISter
Soohao(Longest Bro Ever)
WanJing Mei
Xinyi COUSIn
Xuelin
YanJun
Yeelin HPY
YeeJu
Yingyang
YongMing
Yunqing
Yyh LAOPA
&theVOICE




&theCALLING


sky chord ~otona ni naru kun he~ - Shion Tsuji
&theHISTORY

May 2007 June 2007 July 2007 August 2007 October 2007 November 2007 December 2007 January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 June 2009